Telefoon: 020-545 2500

Over LMG Online

Wie zijn wij?

LMG Online is gespecialiseerd in alle aspecten van online marketing en adverteren. De medewerkers hebben ruime ervaring met het opzetten, beheren en optimaliseren van online marketingcampagnes.

Full service voor al uw online campagnes

LMG Online biedt complete ondersteuning voor al uw online marketingactiviteiten. Daarbij kunt u denken aan:

  • Strategisch advies
  • Ontwerp van campagnes
  • Implementatie
  • Campagnebeheer
  • Analyse en rapportage van resultaten
  • Optimalisatie
  • Budgetbeheer
  • Coördinatie van grafisch designers en tekstschrijvers
  • SEO trainingen voor uw personeel

 
Van het ontwikkelen van een overkoepelende online marketingstrategie tot het dagelijkse beheer van uw Facebook campagne, wij helpen u graag!

De beste kanalen voor online marketing

LMG Online werkt met de beste en meest effectieve kanalen op het gebied van zoekmachinemarketing (SEM of SEA), social media advertising (SMA) en display advertising via banners en video's. Wij hebben uitgebreide expertise in huis op het gebied van de grote merken binnen de online marketing, waaronder de netwerken van Google en Yahoo Bing, en sociale media platformen als Facebook, Twitter en LinkedIn. Daarnaast werken we samen met gerenommeerde reclamebureaus, designers en tekstschrijvers.

Netwerk verzekert kennis en flexibiliteit

LMG Online is onderdeel van het full-service mediabureau LandelijkeMediaGroep. Wij hebben een strategische associatie met Resolution Media, onderdeel van de internationale OmnicomMediaGroup. Resolution Media is onze uitvoerende partner en is internationaal gecertificeerd partner van Google. Door deze mondiale samenwerking zijn onze kennis en ervaring altijd geborgd, maar blijven we geheel flexibel. Zo bieden we al onze klanten een oplossing op maat.

Exclusieve functies en ondersteuning van Google via LMG Online

Omdat Resolution Media gecertificeerd partner is van Google bieden wij onze klanten exclusieve voordelen. Zoals toegang tot de testfuncties van Google AdWords. Met deze nieuwe en innovatieve advertentiemogelijkheden blijft uw bedrijf de concurrentie altijd een stap voor. Ook komt Google elke maand bij ons langs om de laatste ontwikkelingen te bespreken en ondersteuning te geven bij onze campagnes. Zo weet u zeker dat u altijd het maximale uit uw Google campagnes haalt!

Meer informatie

Wilt u meer weten over LMG Online of heeft u een vraag over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We horen graag van u!