Telefoon: 020-545 2500

Meer Leads, bezoekers en verkoop?

Wilt u gegarandeerd een top-3 positie in Google? Wij zorgen ervoor!

U wilt meer bezoekers, leads en verkopen via uw website. De eerste 3 posities ontvangen 90% van alle klikken. Wij kunnen door gebruik van de nieuwste technologie u meer resultaat bieden!

Afhankelijk van uw product of dienst zorgen wij ervoor dat u gevonden wordt op de meest relevante zoektermen en de advertenties continue aansluiten!

Door het inzetten van de door ons ontwikkelde, op elkaar afgestemde, pakketten in het zoeknetwerk en het displaynetwerk van Google kunnen wij ervoor zorgen dat u meer relevante bezoekers krijgt!  Daarnaast kunnen wij door o.a. retargeting de aantallen conversies voor u laten stijgen.

De campagne wordt voor u specifiek op doelgroep, regio en interesse ingericht! Dit zorgt ervoor dat ook degene die naar uw product of dienst zoekt of vind via banners direct meer interesse heeft.

Wilt u lokaal of regionaal beter gevonden worden en een duidelijke zichtbaarheid via beeldadvertenties. Dan zijn de pakketten Brons en Zilver voor u een goede start.

Wilt u daadwerkelijke verkopen via uw website. Dan is het van belang dat uw online media meer conversie gestuurd is. Vanaf pakket Goud, maar zeker in het pakket Webshop Zilver gaan wij voor u op het internet de concurrentie aan Wij blijven continue optimaliseren op basis van reeds gerealiseerde conversies.

Als fullservice online partner verzorgen wij de gehele online inzet voor u, van strategie tot en met praktische uitvoering en beheer.

Naast de inzet van het gehele Google netwerk kunt u bij ons ook terecht voor het inzetten van Facebook, Twitter en LinkedIn. Voor al onze online diensten kunt u meer informatie vinden op deze website.

Wilt u meer informatie over welk pakket bij u past? Vraag dan nu vrijblijvend de brochure aan. Wij zullen ook persoonlijk contact met u opnemen om u te adviseren.

BROCHURE AANVRAGEN

Met het invullen van uw contactgegevens geeft u LMGonline toestemming u vrijblijvend een informatiepakket te versturen en telefonisch contact met u op te nemen. Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden.