Telefoon: 020-545 2500

Training Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Optimaliseer zelf uw website voor zoekmachines met SEO

LMG Online gelooft in de eigen kracht van ondernemers. Zo kunt u zelf bijvoorbeeld veel doen om uw website beter vindbaar te maken. Daarom bieden wij SEO trainingen aan. In onze trainingen leert u hoe u uw website het beste kunt optimaliseren om hoog in de natuurlijke zoekresultaten van Google en andere zoekmachines te verschijnen.

Voordelen van een hoge vermelding in de zoekresultaten

Een hogere plek op de ranglijst van zoekresultaten biedt naamsbekendheid, geloofwaardigheid, een breder bereik en inspireert klantvertrouwen. Bijna niemand kijkt verder dan de resultaten op pagina 2 of 3 van een zoekopdracht, dus is het zaak om met uw zoekwoorden zo hoog mogelijk te verschijnen. Zo wordt u ook gevonden door mensen die uw bedrijf nog niet kennen. Als u via diezelfde zoekmachine adverteert zullen een sterk natuurlijk zoekresultaat en uw advertentie elkaar versterken.

Onderwerpen van de SEO training

Binnen de SEO training van LMG Online leert u:

  • De basisprincipes van SEO voor Google en andere zoekmachines
  • Waar Google en andere zoekmachines op letten bij het sorteren van hun zoekresultaten
  • Hoe u een zoekwoordenanalyse maakt
  • Hoe u de juiste zoekwoorden voor uw bedrijf kiest
  • De juiste plekken om uw zoekwoorden in te zetten op uw site, bijvoorbeeld in de tekst, kopjes en tussenkopjes, links en foto’s
  • Hoe u uw SEO technieken af kunt stemmen op uw zoekmachine-, display en social media advertentiecampagnes
  • Hoe u uw bedrijf lokaal vindbaar kunt maken
  • Waarom een mobiele strategie noodzakelijk is

 

Een praktische SEO training op maat

LMG Online biedt SEO trainingen in groepsverband of individueel. Als u wilt, komen we naar uw eigen bedrijfslocatie. De SEO expert bekijkt uw website binnen de context van uw bredere online marketingactiviteiten en bepaalt de meest relevante aanpak. U en uw medewerkers kunnen uw nieuwe vaardigheden direct onder begeleiding van onze docent toepassen. Zo weet u zeker dat u de juiste SEO technieken op de juiste manier inzet.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een SEO training? Neem gerust contact op! We bespreken graag de beste oplossing voor uw situatie.